Ders Çalışmaları

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet 100.yılı kapsamında 8.sınıflar Afiş Tasarımı Yarışmasında tüm öğrenci, öğretmen ve idarecilerimizin oylamaları sonucunda seçilerek  dereceye giren öğrencilerimizin çalışmaları okulumuzda sergilemdi.

29 ekim Cumhuriyet kutlamaları kapsamında Görsel sanatlar öğretmenleri ile 7.sınıf resim Kursu öğrencilerimiz Canlı performans Thsirt Tasarımları yaptılar. İlçe milli eğitim müdürümüz de etkinliğe katılarak  kumaş boyama çalışmalarına destek verdi.
Etkinlik sonrası öğrencilerimiz yapmış olduğu 29 ekim thsirtlerini ilçe milli eğitim müdürü ve şube müdürümüze hediye ettiler.

Ekm

Bugün ki "Cumhuriyette Cumhuriyet" 100. Yıl Etkinliklerine İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Bilen ve Şube Müdürümüz Hasan Özkan da katıldı. Cumhuriyetin 100. yılı " Cumhuriyette Cumhuriyet" teması ile tüm branşlardan öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla devam etmektedir. Öğle Arasında öğrencilerimize mini bir konser düzenlenmiştir.